zoeken

Welkom bij GC de Monden

Samenwerken aan goede zorg en welzijn in Nieuw Buinen, Valthermond en Tweede Exloërmond, gebied De Monden

Lettertype: A A A

Medewerkers

Op deze website informeren we jou, als medewerker binnen Gezondheidscentrum de Monden, over alle ontwikkelingen rondom het project Multidisciplinaire integrale zorg dicht bij huis in krimpregio “De Monden”.

Doel van het project is het opzetten van een multidisciplinair samenwerkingsverband, waarin we ons richten op community care, preventie en behandeling ziektebeelden die in onze regio veel voorkomen.

Samenwerking is het sleutelwoord. We vinden het daarom vooral belangrijk dat we deze samenwerking gezamenlijk met alle betrokken medewerkers, professionals en vrijwilligers, vormgeven.

Mooie woorden

Het project is veelomvattend, de doelstelling is ambitieus. Maar welke problemen worden hiermee opgelost? Wat willen we ermee bereiken? Wat betekent dit voor jouw werk als professional of vrijwilliger? En vooral ook, wat betekent dit voor de patiënt of cliënt en wat levert het op?

Op deze site geven we antwoord op die vragen. Inderdaad met woorden. Maar we laten ook zien hoe we, samen met jou, in actie komen. “Geen woorden maar daden” is ons credo!

Onder ‘voortgang en resultaten’ lees je wat er tot nu toe is bereikt en welke stappen nog gezet moeten worden. Het project is een ontwikkelproject, wat betekent dat we in de komende periode willen onderzoeken wat er nodig is om de doelen te bereiken en hoe we dit met elkaar kunnen vormgeven. En ook dat doen we samen, met elkaar.

En heb je vragen of aanvullingen voor de site? We horen ze graag. Je kunt hiervoor mailen naar Jolanda Groothuis j.groothuis@icare.nl